Horecatel 2017: u wordt bediend!

Na haar 50ste verjaardag gevierd te hebben in 2016, houdt Horecatel dit jaar dezelfde koers aan en positioneert zich meer dan ooit als dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor alle professionals actief in de Belgische culinaire sector.

Horecatel verenigt meer dan ooit

Met haar vijf paleizen, gewijd aan de Horeca en haar zesde paleis voor gastronomie weet Horecatel weer alle professionals in te palmen: hoteliers, restauranthouders, cafébazen, frituristen, traiteurs, slagers, banketbakkers, chef-koks, gastronomen, foodies … De editie 2016 wist 35.672 bezoekers aan te trekken, allemaal nieuwsgierige bezoekers op zoek naar culinaire innovaties die hun commerciële ontwikkeling willen versterken dankzij het contact met de zowat 420 belangrijkste ondernemingen van het land. Die exposanten stellen hun innovatieve voedingsproducten, performant kookgerei en nieuwe smaken voor. 

Het Gastronomisch Paleis: uitmuntendheid ten dienste van chefs

Exclusieve producten, artisanale creaties, verfijning, de kunst van het tafelen en het ontvangen van gasten... Het Gastronomisch Paleis is een ontmoetingsplaats geworden voor de grootste chefs van ons land. Ze komen naar hier om één van de talrijke demonstraties te geven die op de Master Stage plaatsvinden, om als jurylid te fungeren in de kookwedstrijden of gewoon om exposanten en producenten te ontmoeten die hun knowhow komen voorstellen aan dit bijzonder veeleisend publiek.